Nový 8 palcový tablet Teclast v zľave: nechýba GPS

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Teclast je známa predajom notebookov a tabletov za nízke ceny.

Najnovšie spoločnosť predstavila tablet Teclast P80 Pro, ktorý prichádza s 8 palcovým displejom s rozlíšením Full HD. Procesorom tabletu je Mediatek MT8163, nechýba RAM s kapacitou 2GB, interné úložisko s kapacitou 32GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Tablet dokonca obsahuje integrovaný GPS modul. Kapacita batérie dosahuje úroveň 5300 mAh, podľa výrobcu na jedno nabitie tablet vydrží prehrávať 9 hodín videa. Tablet dokonca obsahuje duálnu Wifi 5GHz / 2.4 GHz. Hlavný fotoaparát je 2 megapixelový, predný fotoaprát 0.3 megapixelový. Operačným systémom tabletu je Android 7.

Tablet sa aktuálne nachádza v predaji v zľave, na úrovni: 85.99€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Teclast P80 Pro

Odporúčame vybrať poštovné typu EU Express alebo EU Priority Line v sume 1.36€, kedy neplatíte ďalšie poplatky navyše pri doručení produktu. Prípadne poštovné Belgium Registred, kedy Vám e-shop dodatočne poplatky preplatí, ak by produkt skončil na colnici, toto poštovné je zadarmo.

Paráda! Poštovné EU Express aj pri smartfónoch znova dostupné! Žiadne poplatky pri doručení!

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše