Kupón: 13.3″ tablet s klávesnicou, snímačom otlačkov, 8GB RAM, 128GB úložiskom za 446.34€ z pôvodných 463.54€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Čínska spoločnosť Chuwi, ktorá je známa predajom notebookov a tabletov za prijateľné ceny spustila prostredníctvom crowdfundingu ešte koncom minulého roka zbierku na svoj nový tablet. Kampaň bola úspešná a produkt sa dostal do predaja.

Nový tablet Chuwi CoreBook prichádza s 13.3 palcovým displejom s rozlíšením Full HD. Sklo displeja má mierne 2.5 stupňové zahnutie. Jeho procesorom je Intel Core M3 7Y30, nechýba RAM s kapacitou až 8GB, interné úložisko s kapacitou 128GB. Pod displejom taktiež nájdeme snímač otlačkov prstov. Tablet obsahuje operačný systém Windows 10. Na spodnej strane tabletu sa nachádzajú špeciálne magnety, vďaka ktorým tablet je možné pripojiť ku klávesnici.

Klávesnica je súčasťou balenia.

Cena tabletu sa pohybuje v cene: 463.54€.

Vďaka kupónu: IT$TACORE

cena klesne na hodnotu: 446.34€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Chuwi Corebook

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Odporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, ktoré v sume 0.53€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše