Kupón: Xiaomi Oclean One zubná kefka s výdržou až 2 mesiace za 51.48€ z pôvodných 57.48€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi nedávno prišla na trh s elegantným prevedením zubnej kefky.

Xiaomi Oclean One zubná kefka má kapacitu batérie až 2600 mAh, vďaka ktorej vydrží až 2 mesiace pri bežnom čistení zubov. Vďaka integrovanému bluetooth nechýba podpora spárovania s aplikáciou Mi Home.  K zubnej kefke sa dodáva aj dock stanica pre jej nabíjanie. Taktiež ako ostatné zubné kefky Xiaomi má aj LED diódky zobrazujúce zostávajúcu kapacitu batérie.

Aktuálna cena  kefky sa pohybuje na úrovni 57.48€. Vďaka kupónu s názvom: IT$HBZoclon jej cena klesne na hodnotu: 51.48€. Kupón platí pre biele farebné prevedenie.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom zubná kefka Xiaomi Oclean One

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je zadarmo. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše