Kupón: Xiaomi stropná lampa so snímačom pohybu za 25.95€ z pôvodných 27.68€, poštovné zadarmo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Do kategórie Yeelight, v ktorej poznáme Xiaomi lampy, stropné lampy, nočné pohybové svetlá pribúda ďalší nový produkt. Je ním nový model stropnej lampy, typu Induction Meteorite, čo znamená, že lampa je vybavená snímačom pohybu, kedy sa lampa pri detekcií pohybu rozsvieti.

Interval vypnutia pri nedetekcií pohybu je na úrovni 60 sekúnd. Nová lampa má priemer 25 cm. Podľa infromácií lampa je vyrobená tak, aby nepriťahovala pri svietení v noci hmyz. Zatiaľ nie je isté, akým spôsobom táto technológia funguje (možno svietivosť pri zapnutí nepriťahuje hmyz).

Cena lampy sa aktuálne v predaji pohybuje na úrovni 27.68€.

Vďaka kupónu s názvom: IT$LEDYT

cena klesne na hodnotu: 25.95€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi stropná lampa

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je zadarmo. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše