Najlepšie Wifi riešenie: Asus Lyra teraz len za 283.14€! Bežná cena vyše 350€!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop ponúka v lepšej cene Wifi riešenie pre domácnosť alebo menšie podniky s názvom Asus Lyra.

Asus Lyra je domáci Wifi systém, ktorý obsahuje tri Wifi vysielače, ktoré medzi sebou navzájom komunikujú. Vďaka vzájomnej komunikácií je možné pokryť všetky kúty domácnosti ako pri bežných Wifi vysielačoch. Pritom v domácnosti je len jedna Wifi sieť a zariadenie sa automaticky pripojí k tomu najsilnejšiemu vysielaču. Jeden z trojice vysielačov je hlavný, ktorý sa pripojí prostredníctvom ethernet káblu k bežnému modemu v domácnosti. Na spárovanie vysielačov a prvotné nastavenie slúži aplikácia určená pre Android alebo iOS s názvom Asus Lyra.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.hive&hl=sk

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/asus-lyra/id1171291475?mt=8

V aplikácií je možné monitorovať pripojené zariadenia k Wifi sieti, alebo ktoré sú pripojené prostredníctvom sieťového káblu. Asus Lyra taktiež obsahuje dva ethernet porty.

Kompletné informácie o produkte: https://www.asus.com/sk/Networking/Lyra/

Cena produktu v zahraničnom e-shope bola znížená na perfektných 283.14€. Za uvedenú cenu zostáva posledných 7 ks. Cena produktu bežne v slovenských e-shopoch sa pohybuje na úrovni od 350€. Poštovné typu EU Priority Mail je v cene 2.12€V prípade zadržania colnicou colné poplatky Vám e-shop preplatí, v tom prípadne nás kontaktujte a pomôžeme Vám.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Asus Lyra

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše