Krásne Lenovo Watch X s výdržou až 45 dní konečne v predaji: s našim kupónom lacnejšie

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Lenovo pred pár dňami predstavila na čínskom trhu nové hodinky.

Spoločnosť zverejnila informáciu, že o nové hodinky bol obrovský záujem prostredníctvom čínskeho e-shopu JD.com. Hodinky sa podarilo vypredať behom 15 sekúnd.

Spoločnosť pred pár týždňami predstavila zaujímavé hodinky Lenovo Watch 9, ktoré zaujali krásnym vzhľadom a šikovnými funkciami. Tentokrát spoločnosť predstavila nástupcu týchto hodiniek, Lenovo Watch X. Od predchodcu sa líšia pridaním menšieho displeja na prednú stranu hodiniek, na ktorom je možné zobrazovať napríklad infromácie o snímaní tepu. Nové hodinky získavajú milánsky remienok, ich telo je vyrobené z chirurgickej ocele, prednú časť hodiniek chráni zafírové sklo.

Hodinky sú taktiež vodotesné, taktiež svietia v tme. Keďže hodinky obsahujú aj displej, ich výdrž je o niečo kratšia ako u predchádzajúceho modelu. Podľa výrobcu je to 45 dní na jedno nabitie. Nechýba totožné párovanie prostredníctvom aplikácie v smartfóne, ako u modelu Lenovo 9.

Cena hodiniek Lenovo Watch X sa pohybuje na úrovni: 58.76€.

Vďaka kupónu s názvom: HKWATCHX

cena klesne na hodnotu: 54.91€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s hodinkami Lenovo Watch X

Odporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, ktoré je zadarmo. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše