Nepremeškaj zľavu na Gearbeste: Xiaomi Band 3 len za 25.39€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop Gearbest konečne ponúka v predaji náramok Xiaomi Band 3.

Náramok Xiaomi Band 3 prichádza s 0.78 palcovým OLED displejom, prechádzajúci model Xiaomi Band 2 obsahuje 0.42 palcový displej. Kapacita batérie sa zvýšila zo 70 mAh, na 110 mAh, vďaka ktorej náramok vydrží na jedno nabitie približne 20 dní používania. Samozrejmosťou ako u predchádzajúcej generácie nechýba monitorovanie spánku, krokomer, merač spálených kalórií, notifikácie. U náramku Xiaomi Band 2 bola vodotesnosť typu IP67 do hĺbky 1 metra vody po dobu 30. minút. Nový náramok Xiaomi Band 3 získava certifikáciou IP68, vďaka ktorej je vodotesný do hĺbky 50 metrov. Uvedený model neobsahuje NFC.

Náramok obsahuje aj snímač tepu, ktorý dokáže fungovať automaticky počas 24 hodín v časových intervaloch, čiže žiadne potrebné manuálne spustenie.

Cena náramku sa momentálne pohybuje v zľave, v predajnej cene 25.39€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s náramkom Xiaomi Band 3

Odporúčame vybrať poštovné typu Singpost Registred, v sume 0.04€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše