Už žiadne viazanie – exkluzívny kupón: nové Xiaomi Uleemark tenisky za 25.40€ z pôvodných 33.26€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi v spolupráci so spoločnosťou Uleemark prichádza na trh s novým modelom tenisiek.

Nové tenisky Uleemark sú ľahko nazúvacie bez žiadneho potrebného viazania šnúrok. Sú vyrobené z kvalitnej nylonovej tkaniny, kedy ich povrch je sieťovinový, vďaka ktorému sú prievzdušné, pohodlné, znižujú zápach a udržiavajú nohy suché. V dnešnej dobe práve toto použitie je v teniskách veľmi populárne.

Na klzkom povrchu udržia nohu v stabilite, vďaka protišmykovej podrážke. Vrstva v teniskách je vyvinutá tak, aby pohlcovala nárazy, vďaka ktorej sú tenisky dobre odpružené a tak chránia nový pred poranením.

Cena tenisiek sa pohybuje v predajnej cene 33.26€.

Vďaka kupónu s názvom: GBIT$Uleemark01

cena klesne na perfektných: 25.40€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Uleemark tenisky

Odporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, ktoré je v sume 0.90€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše