Exkluzívna 22% zľava: Nadupaný Oppo Find X s pomerom displeja 93.8% za 743.90€, poštovné zadarmo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop Gearbest výrazne ponúka lacnejšie smartfón Oppo Find X.

Model Oppo Find X získava 6.4 palcový OLED displej s rozlíšením Full HD, displej je zahnutý. Displej smartfónu pokrýva neuveriteľných 93.8% prednej plochy, čím tento smartfón získava 1. priečku smartfónov s najväčším pokrytím displeja voči prednej strane. Smartfón získava vlakový procesor Snapdragon 845, nechýba 8GB RAM, 128GB alebo 256GB interné úložisko. Hlavný fotoaparát smartfón získava duálny 20 a 16 megapixelový, predný fotoaparát smartfón získava 20 megapixelový. Oba fotoaparáty smartfón má skryté pod vysúvacím mechanizmom. Na nabíjanie slúži USB port typu C. Kapacita batérie nového modelu dosahuje úroveň 3 730 mAh.

Smartfón beží na Androide 8.1, na vlastnej nadstavbe ColorOS. Nechýba plná podpora LTE. Uvedený model obsahuje angličtinu, slovenčinu neobsahuje.

Cena smartfónu bola znížená o 22% na hodnotu 743.90€. Poštovné typu Belgium Registred je zadarmo. Pri tomto poštovnom colné poplatky Gearbest preplatí, ak by vznikli. V tom prípadne nás kontaktuje a s refundáciou pomôžeme.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Oppo Find X

Odporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, ktoré je zadarmo. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše