TOP 10 najvýkonnejších smartfónov na trhu: na 1. mieste Black Shark!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi pod značkou Black Shark v apríli predstavila svoj prvý herný smartfón.

Webová stránka Antutu zverejnila rebríček najvýkonnejších smartfónov za mesiac fúl. Na prvom mieste sa nachádza smartfón Black Shark!

V prvej vlne predaja o smartfón bol v Číne obrovský záujem a vypredal sa behom pár sekúnd. Generálny riaditeľ novej spoločnosti Black Shark Technology Wu Shimin sa vyjadril, že spoločnosť neočakávala toľko záujmu o prvý produkt spoločnosti.

Smartfón Black Shark prichádza s 5.99 palcovým displejom s rozlíšením Full HD+, s pomerom strán na úrovni 18:9. Smartfón obsahuje špičkový procesor Snapdragon 845 s grafickým adaptérom Adreno 630. Smartfón obsahuje RAM s kapacitou 6GB alebo 8GB, interné úložisko s kapacitou 64GB alebo 128GB. Kapacita batérie dosahuje úroveň 4000 mAh, ktorú je možné nabíjať prostredníctvom Quick Charge 3.0. rýchlonabíjania.

Smartfón obsahuje tlačítko, ktorým sa aktivuje tzv. Shark režim. Práve tento režim dodá smartfónu vysoký výkon, smartfón obsahuje systém s kvapalinovým chladením. Hlavný fotoaparát smatfón obsahuje duálny 20 a 12 megapixelový, predný fotoaparát až 20 megapixelový. Smartfón je možné odomknúť prostredníctvom snímača otlačkov prstov na prednej strane, alebo prostredníctvom funkcie rozpoznávania tváre majiteľa. Na nabíjanie slúži USB port typu C. Smartfón pobeží na operačnej nadstavbe Joy UI, v tejto nadstavbe je možné pripojiť aj Xiaomi MIUI účet.

K smartfónu je možné dokúpiť aj bluetooth gamepad kryt, ktorý obsahuje batériu s kapacitou 340 mAh, ktorá zaručuje približne 30 hodín používania.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše