Kupón: Nadupaný tablet Chuwi Hi9 Pro s 2K, s plným LTE, GPS, slotom na SIM alebo Micro SD za 117.64€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Chuwi, ktorá sa zameriava na predaj cenovo dostupných tabletov a notebookov prichádza na trh so skutočne skvelým novým modelom tabletu, navyše znova za priaznivú cenu.

Tablet Chuwi Hi9 Pro získava 8.4 palcový displej s rozlíšením až 2K, sklo displeja má mierne 2.5 stupňové zahnutie. Tablet obsahuje procesor Helio X20, grafický adaptér Mali-T880, nechýba RAM s kapacitou 3GB, interné úložisko s kapacitou 32GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet do kapacity 128GB. Hlavný fotoaparát tablet obsahuje 8 megapixelový, predný fotoaparát 5 megpaixelový. Na nabíjanie slúži USB port typu C. Tabletu nechýba vstup pre dátovú kartu – plná podpora LTE sietí / B20. Tablet dokonca obsahuje duálnu Wifi, aj GPS modul. Operačným systémom tabletu je Android Oreo. Kapacita batérie dosahuje úroveň 5000 mAh. Samozrejmosťou sú všetky jazyky aj so slovenčinou.

Cena tabletu v predaji bola znížená na hodnotu 119.37€.

S kupónom: GB&TACWHi9Pro

cena klesne na hodnotu: 117.64€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s tabletom Chuwi Hi9 Pro

Odporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, v sume 0.80Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše