13/11 kupón: Xiaomi Amazfit náramok s farebným displejom, angličtinou za 35.60€ z pôvodných 44.50€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Amazfit náramok

Spoločnosť Xiaomi nedávno predstavila nový náramok spadajúcim do kategórie Amazfit.

Výrobcom je spoločnosť Huami, ktorá sa podieľa aj na výrobe populárnych náramkov Mi Band. Nový náramok Xiaomi Amazfit prichádza s 1.23 palcovým farebným IPS displejom, ktoré chráni odolné sklo Gorilla Glass. Náramok je vodotesný až do hĺbky 50m. Vďaka batérií s kapacitou 170 mAh náramok vydrží približne 12 dní na jedno nabitie.

Samozrejmosťou ako u náramkov Mi Band sú funkcie ako: merač spánku, meranie tepu, krokomer, notifikácie, meranie športových aktivít. Na displeji je možné čítať aj notifikácie, napríklad sms správy. Taktiež náramok zobrazuje informácie o počasí, nezabúdajme na funkcie ako je budík, stopky, odpočítavanie.

Rovnako ako náramky Xiaomi Band tento náramok sa páruje s aplikáciou Mi Fit, ktorá je kompatibilná s iOS a Android. Uvedený model obsahuje angličtinu.

Cena náramku sa pohybuje na úrovni: 44.50€.

Vďaka kupónu: GBTD1125

cena klesne na hodnotu: 35.60€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Amazfit náramok v angličtine

Prípadne odporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, v sume 2.53€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše