Ohromný november: Xiaomi holiaci strojček teraz len za 29.95€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami prišla na trh s novým produktom.

Novým produktom bol holiaci strojček, ktorý používa menšie rotačné holiace moduly. Na výrobe produktu sa podieľa spoločnosť Remington, ktorá je výrobou strojčekov veľmi známa a obľúbená. Každý rotačný holiaci modul obsahuje dva kruhy nožov. Taktiež má holiaci strojček certifikáciu IP67, vďaka ktorej je vodeodolný. Podporuje mokré, či suché holenie. Čepele dodáva japonská spoločnosť JFE, nože dodáva švédsky výrobca SANDVIK. Elektrický motor strojčeka je dodávaný japonskou spoločnosťou MABUCHI MOTOR. Rýchlosť rezania je na úrovni približne 3.9 m / s.Taktiež obsahuje bezpečnostnú funkciu, aby sa zabránilo náhodnému spusteniu. Ďalšou skvelou funkciou je upozornenie, kedy je potrebné holiaci strojček vyčistiť.

Výdrž holiaceho strojčeka na jedno nabitie je na úrovni 60. minút. Doba nabíjania sa pohybuje na úrovni 120 minút.

Cena v zahraničnom e-shope v rámci novembrových výpredajov klesla na hodnotu 29.95€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi holiaci strojček

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je v sume 0.09€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše