Kupón: Bezdrôtové slúchadlá Xiaomi s výdržou 10 hodín za 53.10€ z pôvodných 63.95€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi nedávno predstavila nový model sluchátok.

Nové slúchadlá Xiaomi Bluetooth Headset sú dizajnovo podobné ako model drôtových Xiaomi Headphones slúchadiel, ktoré sa predávajú v rôznych farebných prevedeniach a sú drôtové. Nový model slúchadiel prichádza v čiernom farebnom prevedení a je bezdrôtový. Vďaka integrovanej batérií s kapacitou 400 mAh, nové slúchadlá vydržia na jedno nabitie približne 10 hodín počúvania hudby. So zariadeniami sa párujú prostredníctvom technológie bluetooth, taktiež obsahujú duálny mikrofón, ktorý redukuje okolitý šum.

Nové sluchátka sa v predaji pohybujú v cene 63.95€.

Vďaka kupónu: QY2N911TM7097

cena klesne na hodnotu: 53.10€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi bezdrôtové sluchátka

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je v sume 0.48€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše