Kupón: Xiaomi podložka pod myš slúži ako Qi nabíjačka, za 46.02€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi v minulom roku predstavila zaujímavú podložku pod myš.

Táto podložka ale nie je hocijakou podložkou pod myš. Podložka dokonca obsahuje zabudované bezdrôtové nabíjanie technológie Qi, vďaka ktorej je možné nabíjať smartfóny, ktoré je možné nabíjať bezdrôtovo. Produkt dokonca získal ocenenie Red Dot 2018 v Nemecku za dizajn. Nová podložka dokáže prenášať prúd 7.5W.

Inteligentný riadiaci čip Qi je zodpovedný za správny proces nabíjania. On sám pozná zariadenia, ktoré sú umiestnené v nabíjacej oblasti a tiež má zabudovanú technológiu monitorovania teploty a napätia pre ochranu produktov počas prevádzky. Po úplnom nabití sa prístroj automaticky vypne, aby nedošlo k jeho prebitiu.

Podložka je vyrobená z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny značky Seiko a má krúžok s inteligentným osvetlením. Je možné si vybrať farbu podsvietenia zo stoviek rôznych možností otáčaním tlačidla doľava alebo doprava. Tiež je dostupná vlastná aplikácia Smartpad pre pohodlnejšiu správu. Taktiež je možné ovládať hlasitosť počítača. 

Podložka pod myš má rozmery 42 cm x 26 cm.

Produkt sa momentálne nachádza v predaji v cene: 50.44€.

Vďaka kupónu: IT-CN51MOS

cena klesne na hodnotu: 46.02€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi podložka

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je v cene 0.73€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše