Kupón: Xiaomi set na cvičenie spárovateľný so smartfónom za 303.96€ z pôvodných 548.41€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Move It fitness obsahuje šikovnú rukoväť s pružným pásom určeným na rôzne cvičenia. Tento produkt môže byť použitý až na 30 rôznych cvikov pre posilnenie nôh, ramien chrbta. Rukoväť má tri senzory. Senzor pre dotyk, ďalší senzor ktorý identifikuje polohu tela a tretí senzor pre detekciu pruženia pásu. Tento produkt obsahuje aj technológiu bluetooth vďaka ktorej je párovateľný s aplikáciu Mi Fit, vďaka ktorej máte presné štatistiky o cvičení.

Aplikácie dokáže navrhnúť správne dodržiavanie cvikov a vyhodnotí či je vykonaný cvik správny alebo nesprávny. Samozrejmosťou je zaznamenávanie spálených kalórií. Vďaka integrovanej batérií o kapacite 500 mAh, ktorú je možné dobiť behom 3 hodín udávaná výdrž je na úrovni až 8 hodín cvičenia.

Cena produktu sa pohybuje na úrovni 548.41€.

Vďaka kupónu: GBZNJSTZ

cena klesne na hodnotu: 303.96€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi set na cvičenie

Odporúčame vybrať poštovné typu EU Priority Mail, ktoré je v sume 13.05€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše