Nepremeškaj zľavu: Xiaomi nočné pohybové svetlo za 9.79€, poštovné zadarmo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi nočný pohybový senzor

Svetelný senzor sa predáva pod podznačkou Mijia. Tento model je určený hlavne pre používanie v noci, kedy sa zobudíte a chcete ísť napríklad do kúpelne. Senzor využíva fotosenzitívnu technológiu s duálnymi indukčnými infračervenými lúčmi, vďaka ktorej sa lampa zapne pri detekcii pohybu. Môže byť umiestnená napríklad na strop, prípadne na vami zvolené miesto.

Senzor sníma vzdialenosť 5 – 7m. Osvetlenie je bielej farby a zostáva zapnuté 15 sekúnd, následne sa svetlo zhasne – ak nie je detekovaný žiadny pohyb. Senzor je napájaný 3x AA batériami. Skvelá je výdrž, pri slabšom jase 0.7Lm je ho možné používať až 12 mesiacov, pri silnejšom jase 3.8Lm až 6 mesiacov.

Cena nočného senzoru bola znížená na hodnotu 9.79€.

Poštovné je zadarmo.

Poštovné je zadarmo. Pohybový senzor po zapnutí ihneď funguje, nie je potrebná žiadna konfigurácia prostredníctvom smartfónu. Nie je potrebné vlastniť Xiaomi Gateway riadiacu jednotku.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia svetelný senzor

Náš test senzoru: http://www.xiaomiphone.sk/2017/08/otestovali-sme-nocny-pohybovy-senzor-mijia-xiaomi

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše