Nepremeškaj 27% zľavu: Nová Xiaomi LoFree lampa s výdržou až 20 hodín za 42.48€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi začiatkom tohto roku predstavila darčekovú sadu.

Popularita spoločnosti LoFree na čínskom trhu je známa vďaka výrobkom s elegantným a jednoduchým dizajnom. Spoločnosť Xiaomi na svojej platforme Youpin už spustila predaj novej limitovanej edície špecialnej sady. V balení nájdeme mechanickú klávesnicu, myšku, repráčik, svetlo, kalkulačku, pamäťový kľúč KeyMedal, tašku. Všetky produkty limitovanej edície získavajú retro dizajn. Dizajn repráčika je inšpirovaný rádiovými súpravami z rokov 1950. Klávesnica je inšpirovaná dizajnom písacieho stroja, ktorej taktiež nechýba podsvietenie, ktoré je napájané 4000 mAh batériou. Lampa Candle obsahuje aj integrovanú batériu s kapacitou 2 200 mAh. Myška v balení je bezdrôtová.

Zahraničný e-shop Gearbest do predaja zaradil túto novú lampu. Vďaka spomínanej batérii s kapacitou 2 200 mAh lampa vydrží až 20 hodín používania. Nabíjať je ju možné buď postredníctvom Micro USB portu, alebo prostredníctvom stojana. Taktiež nechýba možnosť nastavovania jasu.

Cena v predaji sa pohybuje v 27% zľave, v predajnej cene 42.48€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Lofree lampa

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je v cene 0.31€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše