Nepremeškaj zľavu: LeTv Le X526 s plným LTE, v 64GB variante za 89€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop si pripravil zľavu pre smartfón spoločnosti LeTv.

LeTv Le X526 získava 5.5 palcový displej s rozlíšením Full HD. Procesorom smartfónu je Snapdragon 652, nechýba RAM s kapacitou 3GB, interné úložisko s kapacitou 64GB. Hlavný fotoaparát smart´fon obsahuje 16 megapixelový, predný fotoaparát 8 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3000 mAh. Uvedenému modelu nechýba slovenčina, plná podpora LTE sietí.

Cena v zlatom prevedení bola znížená na hodnotu 89€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom LeTV Le X526

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je v sume 0.26€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše