Už o pár hodín: Nové tlačidlo u Xiaomi Mi 9 spustí Google Asistenta!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi už zajtra predstaví dlho očakávaný smarfón Xiaomi Mi 9.

  • rýchlosť odblokovania snímačom otlačkov prstov v displeji bude rýchlejšia o 25%. Podľa slov viceprezidenta spoločnosti Xiaomi je to najrýchlejší snímač otlačkov prstov v displeji. Snímaču nebudú prekážať suché prsty aj pri veľmi nízkych teplotách.
  • pozícia snímača tlačkov bude na lepšom mieste, taktiež veľkosť skenera bude väčšia.

Novému modelu pribudne rečný režim, kedy displej automaticky upravuje jas. V porovnaní s predchádzajúcou generáciou displej bude vyžadovať iba polovicu podsvietenia.

Smartfón získa 6.39 palcový AMOLED displej, ktorý bude pokrývať odolné sklo Gorilla Glass 6. generácie. Displej bude pokrývať až 90.7% prednej plochy smartfónu. Procesorom nového modelu bude Snapdragon 855. Na zadnej strane smartfón získa tri fotoaparáty, 48 megapixelový12 megapixelový3D Tof fotoaparátSnímač otlačkov prstov sa u nového modelu presunie zo zadnej strane do displeja.

Na ľavú stranu smartfónu pribudne nové tlačidlo, ktoré bude v čínskej variante smartfónu slúžiť pre spustenie hlasového asistenta XiaoAI. V GLOBAL variante je potvrdené, že toto tlačidlo bude slúžiť pre spustenie Google Asistenta!

Na nabíjanie bude slúžiť USB port typu C. Nový model konečne získa až 20W bezdrôtové nabíjanie, kedy jeho doba nabíjania je rýchlejšia ako pri bežnej technológii bezdrôtového nabíjania. Smarfónu taktiež nebude chýbať duálna Wifi. NFC technológia taktiež potvrdená. Novinkou u modelu bude Always-on displej, ktorý bude farebný.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše