Kupón: Šikovná domácnosť Xiaomi aj so snímačmi za 57.60€ z pôvodných 63€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Gateway je hlavná riadiaca jednotka šikovnej domácnosti Xiaomi. K tejto jednotke je možné pripájať rôzne Xiaomi bluetooth snímače, napríklad snímač vody, teplotný snímač, pohybový snímač. Riadiaca jednotka taktiež obsahuje LED svetlo, s možnosťou nastavenia rôznych farieb.

Vďaka snímačom je možné nastavovať rôzne pravidlá napr:

Ak v noci snímač zosníma váš pohyb, svetlo sa zapne, možnosť nastavenia intervalu napríklad aby jednotka svietila len minútu.

Jednotka má aj integrovaný alarm takže je možné aj nastaviť ak snímač zosníma pohyb, alarm sa zapne.

Dverový senzor, ako aj senzor pohybu v aplikácií zaznamenávajú aj časy.

Pre majiteľov čističiek vzduchu je možné napríklad nastaviť pravidlo, ak otvoríte okno, na ktorom máte snímač, čistička vzduchu sa vypne. Ak zatvoríte okno, čistička vzduchu sa zapne.

V tomto balení je spomínaná Xiaomi Gateway, ovládateľná zásuvka, ovládateľné tlačítko, senzor na dvere či okná, pohybový senzor.

Cena balenia sa pohybuje na úrovni: 63€.

Vďaka kupónu: UMCM944KYU

cena klesne na hodnotu: 57.60€. Na výber je poštovné Netherlands Registred, kedy sú colné poplatky preplácané, alebo EU Priority Line, kedy balík je doručený priamo k zákazníkovi bez zastavenia colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi šikovná domácnosť

Pri výbere poštovného Netherlands Registred(X), ktoré je v cene 0.02€, ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše