Výrazná zľava: Xiaomi Mi Play 64GB GLOBAL za neuveriteľných 114.66€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi tak ako sľúbila predstavila pred pár týždňami nový model smartfónu.

Smartfón Xiaomi Mi Play získava 5.84 palcový displej s rozlíšením Full HD+. Procesorom nového smartfónu je Helio P35, ktorý je vyrábaný 12 nm procesor, taktovaný na frekvenciu 2.3 GHz. V testoch AnTutu je procesor porovnateľný s procesorom Snapdragon 625. Kapacita RAM dosahuje úroveň 4GB, interné úložisko na úrovini 64GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Hlavný fotoaparát nový model obsahuje duálny 12 a 2 megapixelový, predný fotoaparát smartfón obsahuje 8 megapixelový. Kapacita batérie nového modelu dosahuje úroveň 3000 mAh. Snímač otlačkov prstov nájdeme na zadnej strane smartfónu. Na nabíjanie slúži USB port typu C.

Jeho cena v GLOBAL variante určenej pre EU trhy s EU adaptérom, aktualizáciami, slovenčinou so 4GB RAM, 64GB interným úložiskom bola znížená len na 114.66€ – v modrom prevedení. Na stránke Gearbestu sa nezabudnite prekliknúť na modré farebné prevedenie.

Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Mi Play

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše