Exkluzívne, kupón: Redmi kufor za 87.96€ z pôvodných 97.73€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Popri predstavení smartfónov Redmi a nového notebooku RedmiBook spoločnosť Redmi predstvila aj vlastný kufor koncom minulého mesiaca.

Nový Redmi kufor prichádza vo výraznom červenom prevedení s bielym nápisom značky. Jeho úložný priestor je na úrovni 38 L. Je vyrobený z 3 vrstiev materiálu Costron, ktorý má silnú odolnosť voči nárazom. Povrch nového kufru je matný. Nový kufor je možné otvoriť prostredníctvom kľúča, zámok je typu TSA. TSA zámky dokáže otvoriť bezpečnostná správa (napr. letísk) bez poškodenia zámku, jeho vylomenia, či precvaknutia ako u bežných zámkov u kufrov. Rukoväť nového kufra je vyrobená z celohlinikovej zliatiny sfarbená v tmavohnedej farbe. Interiér je organizovaný s niekoľkými priečkami vyrobeného z pružného odevného materiálu.

K dispozícii je aj multifunkčné sieťované vrecko, ktoré udržiava oblečenie a veci na mieste. Priečky sú vyrobené z polyesterových vlákien bežne používaných v odevoch a bytových textíliách. Je mäkké a šetrné k pokožke.

Cena v predaji sa pohybuje na úrovni: 97.73€.

Vďaka kupónu: TTxBG10

cena klesne na hodnotu: 87.96€, najlacnejšie poštovné je v cene 1.16€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Redmi kufor

Návod: Ako použiť zľavové kupóny v e-shope Banggood

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše