Toto je prvý smartfón spolupráce Xiaomi a Meitu, získa veľmi tenké rámčeky

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Meitu s predajom smartfónov definitívne v tomto roku skončila.

Vývoj, výrobu a predaj bude zabezpečovať spoločnosť Xiaomi prostredníctvom svojich smartfónov. Najnovšie sa objavila reálna fotografia pripravovaného modelu, ktorý bude smartfónom novej série CC. Ako môžeme vidieť smartfón získa veľmi tenké rámčeky okolo displeja.

Spoločnosť Meitu ale získa podiel z predaja smartfónov spoločnosti Xiaomi. Smartfóny Meitu boli hlavne využívané na selfie fotografie, viac si tieto smartfóny čínskej spoločnosti kupovali ženy. Práve spoločnosť Meitu má množstvo patentov a technológii na úpravu fotografii. Práve tieto patenty využije spoločnosť Xiaomi v svojich smartfónoch.

„Vďaka výrobe smartfónov, ktoré skrášľujú ľudí znamená, že sa staráme vyplniť medrzeru na trhu, ale objem predaja je veľmi malý. Z toho dôvodu nie sme schopní znížiť výrobné náklady, aby sme konkurovali v intenzívnej cenovej vojne. V dôsledku toho bude v polovici roka zatvorený obchod s mobilnými telefónmi a výhradnú licenciu spoločnosti Meitu Mobile získa spoločnosť Xiaomi Corporation, “ v oficiálnom vyjadrení oznámila spoločnosť Meitu.

Podľa finančnej správy spoločnosti Meitu tržby spoločnosti z jej internetového obchodu vzrástli medziročne o 26.3 percenta na 948 miliónov juanov (141,31 milióna USD) v roku 2018, zatiaľ čo výnosy z inteligentného hardvéru medziročne klesli o 50,7 percenta na 184 miliónov juanov za minulý rok.

Telefóny Meitu budú teraz vyvíjané, vyrábané, predávané a propagované spoločnosťou Xiaomi. Spoločnosť Meitu bude aj naďalej poskytovať podporu pre zobrazovacie technológie a algoritmy krásy. Okrem toho je spoločnosť Xiaomi tiež oprávnená vyrábať a propagovať rad inteligentných hardvérových produktov značky Meitu. Spoločnosť Xiaomi sa k tomuto rozhodnutiu vyjadrila s tým, že obrazové algoritmy a technológie spoločnosti Meitu pomôžu používateľom smartfónov poskytnúť lepší zážitok z fotoaparátu.

Na obrázku vyššie z pred pár dní únik odhaľuje aká by mohla byť podoba pripravovaného smartfónu. Ako môžme vidieť fotoaparát je riešený podobne, ako u smartfónu Asus Zenfone 6.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše