Black Shark 2 Pro oficiálne: 6.39 palcový s procesorom Snapdragon 855+

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi pod značkou Black Shark prichádza na trh s novým modelom smartfónu.

Smartfón Black Shark 2 Pro prichádza so 6.39 palcovým AMOLED displejom s rozlíšením 2 340 x 1080 pixelov, displej získava pomer na úrovni 19.5 : 9, obsahuje technológiu Trueview, kedy displej zobrazuje verné farby. Procesorom nového modelu je tohtoročný najnovší vlajkový procesor spoločnosti Qualcomm, Snapdragon 855 Plus.

Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje duálny 48 a 13 megapixelový. Predný fotoaprát smartfón obsahuje 20 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 4000 mAh, s podporou 27W rýchlonabíjania, prostredníctvom portu typu USB C. Taktiež nový model obsahuje snímač otlačkov prstov integrovaný v displeji. Keďže smartfón je herný, nechýba mu nová technológia chladenia tzv. Liquid Cooling 3.0, ktorá je až 20 krát účinnejšia pri odvádzaní tepla. U nového modelu RAM dosahuje úroveň až 12GB, interné úložiská s kapacitou 128GB alebo 256GB.

Okrem základnej čierno-zelenej, striebornej farby smartfón bude dostupný aj v nových farbách fialová, modrá, oranžová, ktoré vznikli v spolupráci so spoločnosťou LNG Esports.

Cena nového modelu sa na čínskom trhu bude pohybovať v cene 435 dolárov vo verzii s 12GB RAM, 128GB interným úložiskom. Cena verzie s 12GB RAM, 256GB interným úložiskom sa bude pohybovať v cene 580 dolárov. Do predaja v Číne nový model vstupuje dnes.

Zdroj: https://www.xda-developers.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše