Kupón: Elektrická Xiaomi metla s výdržou 2 hodín, s odpadovou nádobkou za 46.79€ z pôvodných 50.31€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi v tomto roku predstavila ďalší užitočný produkt do domácnosti.

Rovnako ako mnoho produktov spoločnosti aj nový produkt vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane. Novým produktom je elektrická metla s názvom Mi Wireless Handheld Sweeper. Spoločnosť tvrdí, že pri tradičnej metle na zemi zostane prach práve kvôli polootvorenému dizajnu. To  je problém, ktorý rieši nová elektrická metla.

Práve vďaka tomu, že obsahuje dve kefy, prach neuniká a rýchlejšie sa zmetá. Nová metla je bezdrôtová, elektrická, s kapacitou batérie na úrovni 2000 mAh, ktorá zaručuje na jedno nabitie až 2 hodiny používania. Rýchlosť kefy je na úrovni 1 300 otáčok za minútu, prach je automaticky umiestnený do odpadkovej nádobky metly. Metla váži menej ako 1 kilogram.

Jej cena sa pohybuje na úrovni 50.31€.

Vďaka kupónu: PICODICOM

cena klesne na hodnotu: 46.79€. Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi elektrická metla

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Návod: Ako použiť zľavové kupóny v e-shope Banggood

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše