Kupón: EU Alfawise Tv Box a Androidom 9 za 27.74€ z pôvodných 31.32€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Cena boxu sa pohybuje na úrovni 31.32€.

Vďaka kupónu: GBA8XTVBOX

cena klesne na hodnotu: 27.74€.  Taktiež je možný výber poštovného typu EU priority line, ktoré je v sume 3.29€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Alfawise EU Tv Box

Prípadne ak chcete ušetriť na poštovnom dporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, ktoré je v sume 1.47€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše