Luxusná cena v CZ sklade, lacnejší ako v Číne: Nabíjací skrutkovač Xiaomi Wowstick 1F+ za 27.96€ z pôvodných 36.08€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Už dlhšie na trhu poznáme elektrický skrutkovač Xiaomi Wowstick.

V predaji sa nachádza najnovšia generácia skrutkovača Wowstick 1F+, ktorá oproti starším modelom prináša skvelú novinku. Na napájanie starších generácií skrutkovača bolo potrebné vymieňať baterky a to je pre užívateľa príliš otravné. Konečne nová generácia skrutkovača prináša integrovanú batériu, ktorá sa dobije za 40 minút. Udávaná výdrž na jedno nabitie je 2 hodiny používania.

Skrutkovač taktiež obsahuje LED svetlo pre prisvietenie. Rovnako ako u predošlej generácie aj k tomuto modelu je dodávané púzdro, v balení je ale navyše viac nadstavcov, až 56. Taktiež v balení sa navyše nachádza praktický stojan. Taktiež sa v balení nachádza magentická doska, ktorá je ideálna pri práci so skrutkovačom, kedy skrutky len tak ľahko nestratíte.

Cena skrutkovača sa pohybuje v predajnej cene 36.08€ v českom sklade.

Vďaka kupónu: BGHU956025

cena klesne na hodnotu: 27.96€. Produkt sa nachádza v českom sklade, keďže sa nachádza v CZ sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Poštovné je zadarmo s dobou dodania do 7 dní. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje z facebook aplikácie, pre presmerovanie použite prehliadač v smartfóne/ v tablete, alebo v pc/ v notebooku.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Wowstick elektrický nabíjací skrutkovač

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše