Tak lacný ešte nebol, 2x sklo, Piston slúchadlá zadarmo: Xiaomi Mi9 64GB GLOBAL za 288.27€, na SVK až 348€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Smartfón Xiaomi Mi 9 získava 6.39 palcový AMOLED displej, ktorý pokrýva odolné sklo Gorilla Glass 6. generácie. Displej pokrýva až 90.7% prednej plochy smartfónu. Spodná lišta smartfónu oproti prechodcovi je tenšia až o 40%.

Procesorom nového modelu je tohtoročný vlajkový procesor Snapdragon 855, ktorý je vyrobený 7 nm technológiou.  Podľa spoločnosti výkon procesora oproti prechádzajúcej generácii vzrástol až o 45%. Smartfón sa v AnTuTu teste zaraďuje medzi najvýkonnejší smartfón na trhu s 387 851 bodmi.

Smarfónu nechýba špeciálny herný režim, kedy výkon procesora je maximalizovaný na najvyšší výkon

Na zadnej strane smartfón získava tri fotoaparáty, 48 megapixelový so snímačom Sony IMX 586, 16 megapixelový so snímačom Sony IMX 481Tof fotoaparát 12 megapixelový so snímačom Samsung S5K3M5. V teste Dx0mark smartfón dosahuje až 107 bodov, čím sa zaraďuje medzí 3. najlepší fotosmartfón na svete.

Na ľavú stranu smartfónu pribudlo nové tlačidlo, ktoré v čínskej variante smartfónu slúži pre spustenie hlasového asistenta XiaoAI. V GLOBAL variante toto tlačidlo slúži pre spustenie Google Asistenta.

Snímač otlačkov prstov sa konečne nachádza integrovaný v displeji, jeho rýchlosť odblokovania je rýchlejšia o 25%

Smarfónu taktiež nechýba duálna Wifi. NFC technológiu taktiež obsahuje pre bezkontaktné platby. Novinkou u modelu je Always-on displej, ktorý je farebný. Operačný systém smartfónu taktiež obsahuje tzv. Dark Mode – tmavý režim, ktorý podľa výrobcu znižuje spotrebu displeja až o 83%. Novému modelu nechýba nočný režim, kedy displej automaticky upravuje jas. V porovnaní s predchádzajúcou generáciou displej bude vyžadovať iba polovicu podsvietenia.


Kapacita batérie je na úrovni 3 300 mAh, ktorú je možné nabíjať prostredníctvom USB typu C rýchlonabíjania Charge Turbo s výkonom až 27W. Vďaka tejto novej technológii smartfón je možné nabiť len za hodinu. Smartfón taktiež podporuje technológiu bezdrôtového nabíjania s výkonom 20W. Táto technológia bezdrôtového nabíjania je najrýchlejšia na trhu a spoločnosť Xiaomi ju má aktuálne ako prvá na trhu. Smartfón sa nachádza v predaji v GLOBAL variante určenej pre EU trhy, s plným LTE, všetkými jazykmi, s aktualizáciami.

Cena verzie so 6GB RAM, 64GB interným úložiskom sa pohybuje v cene 400.38€.

Vďaka kupónu: BGM964EU8

cena klesne na hodnotu: 288.27€.

Poštovné EU Priority Line je v cene 2.80€, pri tomto poštovnom máš istotu, že ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíš. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH hradí predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom rovno na adresu dodania, bez zastavenia colnicou.

K smartfónu získate od nás aj sklo (2 kusy) zadarmo, objednávku smartfón realizujte cez prehliadač počítača alebo notebooku: Ochranné sklo zadarmo k smartfónom pri objednávkach cez Xiaomiphone.sk

K smartfónu získate od nás aj sklo Xiaomi Piston slúchadlá zadarmo, viac info:  Zadarmo Xiaomi Piston slúchadlá k Xiaomi Mi9 / Mi 9 T PRO / Mi 9 Lite, Redmi Note 8 Pro (od 17. do 31. októbra 2019) aj 2x sklo

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Mi9 64GB GLOBAL

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Cena na Slovensku začína od 348€, ušetríte tak až 59€.

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše