Októbrové výpredaje, 2x sklo zadarmo: Redmi Note 7 128GB GLOBAL za 183.05€ z pôvodných 228.81€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Redmi Note 7 získava 6.3 palcový displej s rozlíšením Full HD+, displej získava pomer na úrovni 19.5 : 9, ktorý chráni sklo Gorilla Glass 5. generácie, ktoré je veľmi odolné. Smartfón má veľmi tenké rámčeky na bočných stranách na úrovni len 1.95 mm. Procesorom nového smartfónu je Snapdragon 660, nechýba RAM s kapacitou 3, 4, 6GBinterné úložisko na úrovni 32GB64GB, alebo 128GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet.

Redmi Note 7 valcuje svet: Ohromných 20 miliónov predaných kusov len za 7 mesiacov

Hlavný fotoaparát smartfón získava duálny 48 megapixelový a 5 megapixelový. Predný fotoaparát smartfón získava 13 megapixelový. Kapacita batérie si naďalej zachováva skvelú úroveň 4000 mAh. Na nabíjanie konečne poslúži USB port typu C. Nechýba možnosť odomknúť smartfón na základe rozpoznávania tváre majiteľa, alebo snímačom otlačkov prstov na zadnej strane smartfónu. Smartfón sa nachádza v predaji v GLOBAL variante určenej pre EU trhy, nechýba slovenčina, aktualizácie, EU adaptér, plná podpora všetkých sietí aj LTE.

Smartfón sa nachádza v predaji v GLOBAL variante určenej pre EU trhy, nechýba slovenčina, aktualizácie, EU adaptér, plná podpora všetkých sietí aj LTE.

Jeho cena vo variante so 4GB RAM, 128GB interným úložiskom sa pohybuje v cene: 228.81€.

Vďaka kupónu: BGB7128

cena klesne na hodnotu: 183.05€.

Poštovné EU Priority Line je v cene 2.82€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje z facebook aplikácie, pre presmerovanie použite prehliadač v smartfóne/ v tablete, alebo v pc/ v notebooku.

K smartfónu získate od nás aj sklo zadarmo (pre tento nárok objednávku realizujte cez pc alebo notebook): Ochranné sklo zadarmo k smartfónom pri objednávkach cez Xiaomiphone.sk

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Redmi Note 7 128GB GLOBAL

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše