Októbrové výpredaje: 8′ otočný Chuwi MiniBook so 128GB SSD +128GB eMMC za 363.89€ z pôvodných 391.28€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Čínska spoločnosť Chuwi, ktorá predáva cenovo dostupné tablety a notebooky prichádza na trh s novým modelom MiniBooku.

Chuwi MiniBook získava 8 palcový displej s rozlíšením Full HD. Jeho procesorom je Intel Gemini Lake N4100, nechýba RAM s kapacitou 8GB, interné úložisko typu SSD s kapacitou 128GB, ďalšie úložisko typu EMMC s kapacitou 128GB. Nechýba duálna Wifi, aj slot pre M.2 SSD disk. Notebook obsahuje aj slot pre Micro SD karty, operačným systémom je Windows 10. Na nabíjanie slúži USB port typu C. Notebook je možné používať aj v režime tabletu, je otočný, displej dotykový.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni: 391.28€.

Vďaka kupónu: aff7off

cena klesne na hodnotu: 363.89€. Odporúčame vybrať poštovné typu EU priority line, ktoré je v cene 0.73€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu.  Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje z facebook aplikácie, pre presmerovanie použite prehliadač v smartfóne/ v tablete, alebo v pc/ v notebooku.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Chuwi Minibook

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše