Októbrové výpredaje: Xiaomi sieťový adaptér cez elektrický obvod za 41.59€ z pôvodných 46.21€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi WiFi HomePlug dokáže cez sieť LAN v tomto prípade cez elektrický obvod v dome a Wifi prenášať rýchlosť približne 300Mbps. Zariadenie je kompatibilné s routrami aj ostatných značiek, nie len Xiaomi. Zariadenie funguje takým spôsobom, že ho zapojíte do elektrického obvodu a sieťový kábel zo zariadenia pripojíte k modemu od internetu.

V ďalšej miestnosti pripojíte ďalší adaptérik s Wifi modulom, tým pádom cez elektrický obvod internet je prenášaný do modulu Xiaomi s Wifi anténkou. Tento Wifi adaptér tiež obsahuje aj 1x LAN port čiže LAN káblik môžete kľudne pripojiť do notebooku, tým pádom zariadenie budete mať vo svojej sieti. Wifi tohto adaptéra je s protokolom 802.11n. V celom areáli byt / domu môžete mať až 7 prídavných Wifi modulov. Udávaný dosah cez elektrický obvod 200 metrov.

Aktuálna cena produktu sa pohybuje na úrovni 46.21€.

Vďaka kupónu: AFfbG10

cena klesne na hodnotu: 41.59€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 3.49€.Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje z facebook aplikácie, pre presmerovanie použite prehliadač v smartfóne/ v tablete, alebo v pc/ v notebooku.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi sieťový adaptér

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše