Výpredajový december: Xiaomi Viomi termoska s funkciou ohrevu za 23.28€ z pôvodných 32€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

V spolupráci s ekosystémovou značkou Viomi, ktorá pre spoločnosť už vyrába množstvo produktov pre domácnosť tentokrát prichádza na trh s ďalším produktom. Novým produktom je Viomi Travel termoska s výkonom ohrevu na úrovni 300W. Objem termosky je na úrovni 400 ml, váži 500 gramov. V spodnej časti termosky je skrytý napájací kábel, ktorý slúži pre napojenie termosky v prípadne potrebného ohrevu, samozrejmosťou je kompatibilita napríklad s Powerbankou. Termoska je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, ktorá spĺňa normy GB4860 pre styk s potravinami. Výhodou tejto ocele je, že len tak ľahko nezhrdzavie, je odolná voči znečisteniu, dobre sa čistí a nezanecháva zápach. Po zapnutí funkcie ohrevu tlačítkom nápoj sa zohreje približne za dobu 6 – 8 minút.

Jej cena sa pohybuje na úrovni 32€.

Vďaka kupónu: BGVM259

cena klesne na hodnotu: 23.28€. Poštovné EU Priority Line je v cene 1.97€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Viomi termoska

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše