Úvodná zľava nového Tv boxu: H96 Max konečne s 1GB LAN, lepší procesor, hlasové ovládanie, 64GB úložisko, 4GB RAM, za 33.22€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop do predaja zaradil nový model nástupcu obľúbeného prechodcu, Tv Box H96 Max X3.

Tv Box Max H96 X3 získava až 64GB interné úložisko, RAM na úrovni 4GB. Uvedenému modelu nechýba aplikácia Google Play Store pre inštaláciu ďalších aplikácii, nechýba ethernet port pre sieťové pripojenie – ktorý je teraz až 1000 Mb, nie 100 Mb ako u predchodcu, samozrejmosťou je Wifi. Použitý je aj novší a rýchlejší procesor Amlogic S905X3 64-bit quad core ARM® Cortex™ A55 CPU. Operačným systémom boxu je Android 9. Uvedený model je s EU adaptérom. Nechýba podpora Google Asistenta pre hlasové ovládanie. Box obsahuje aj 2x USB porty, z ktorých jeden je USB 3.0. Dokonca box obsahuje aj port pre SD karty.

Jeho cena sa bežne pohybuje na úrovni 36.08€.

Aktuálne v rámci prvého predaja sa pohybuje na úrovni 33.22€ s EU adaptérom. Zvyšujúcim počtom predaných kusov sa jeho cena bude zvyšovať.

Poštovné typu EU Priority Line je v cene 3.52€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.  Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom EU Tv Box

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše