Pridaná nová kategória: V EU skladoch

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Do horného menu na stránke sme pridali kategóriu: V EU skladoch, aby ste ľahšie vyhľadali zľavy a kupóny pre produkty, ktoré sa v EU skladoch nachádzajú.

V hornom paneli sme poupravili aj ďalšie názvy:

Kategória všetko – všetky zľavové kupóny a zľavy vo všetkých skladoch.

Kategória Mi smartfóny – zľavové kupóny a zľavy Xiaomi smartfónov.

Kategória Mi produkty – zľavové kupóny a zľavy všetkých Xiaomi produktov (aj smartfónov).

Z EU skladov nikdy nič navyše neplatíte.

Zahraničné e-shopy ponúkajú tovar aj v EU skladoch. Keďže EU sklady sú v krajinách Európskej únie, automaticky produkty zaslané z týchto krajín niesú vybavované colnicou a napriamo putujú k zákazníkovi na adresu. Platí to aj pre anglické sklady, rovnako v tom prípade neplatíte nič navyše pri doručení. Výhodou EU skladoch je rýchlejšie dodanie produktu k zákazníkovi, ako z čínskych skladov.

Ale ktoré poštovné vybrať pri čínskych skladoch?

Ako už vieme spoločnosť Gearbest, rovnako aj spoločnosť Banggood ponúkajú typ poštovného EU Priority Line, alebo typ EU Priority Line (DPD), kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu, kedy balík je doručovaný kuriérom priamo k zákazníkovi. Tieto poplatky za Vás hradí samotný e-shop. Čiže produkt môže byť z ktorejkoľvek krajiny, nezáleží na tom, či z EU alebo nie.

Ak nakúpite tovar, kedy výsledná cena objednávky už aj s poštovným neprekračuje sumu 22€, vtedy neplatíte CLO ani DPH, môžete vybrať hocijaký typ poštovného u hocijakého e-shopu, aj v čínskych skladov, nezáleží na výbere skladu.

Gearbest ponúka aj poštovné Europe Railway Priority Mail pri ktorom neplatíte ďalšie poplatky pri doručení. Toto poštovné je dostupné napr. u kolobežiek, alebo bicyklov a podobne. E-shop Gearbest taktiež ponúka typ poštovného EU Express, kedy neplatíte žiadne poplatky navyše. Tieto poplatky za Vás hradí samotný e-shop. Toto poštovné bolo zriadené v roku 2017, u niektorých produktov sa ešte nachádza, väčšinou ale e-shop využíva spomínaný typ EU Priority Line.

Seznačné EU Priority Line na Banggood sme znovu otestovali: Doručenie len za 5 dní! Z Číny

Otestovali sme, EU sklad: Bleskurýchle dodanie z Geekbuying len za 1 deň od odoslania z Talianska!

Otestovaný CZ sklad na Bangood: Skutočne rýchle dodanie len za 5 dní

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše