S kupónom ušetríš, vo verzii pre EU trhy: Full HD Xiaomi Mijia GLOBAL projektor za 388.84€ z pôvodných 435.13€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

 

Tento Xiaomi projektor, ktorý je už v poradí tretím projektorom spoločnosti. Predáva sa pod podznačkou Mijia, ktorá je určená pre produkty do domácnosti. Projektor dokáže premietať obraz s uhlopriečkou od 40 do 120 palcov. Rozlíšenie projektora je na úrovni Full HD. Dokonca projektor obsahuje kvalitné audio vybavenie Dolby audio. Prvýkrát projektor prichádza oficiálne vo verzii pre EU trhy, s Android nadstavbou so všetkými jazkymi.

Cena v predaji sa pohybuje na úrovni 435.13€.

Vďaka kupónu: BGGVG941

cena klesne na hodnotu: 388.84€.Poštovné EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi projektor

Práve sme otestovali: Letecká doprava tovaru z Číny funguje bezproblémovo, doručenie za 7 dní!

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše