Nová cena, 2x sklo aj USB svietielko, kupón: Redmi Note 8 64GB GLOBAL za 125.73€ z pôvodných 163.69€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Redmi Note 8 získava 6.3 palcový displej s rozlíšením Full HD+, v pomere 19.5 : 9, displej pokrýva až 90% prednej časti smartfónu, u modelu Redmi Note 7 to bolo 86%. Smartfón má veľmi tenké rámčeky na bočných stranách. Procesorom nového smartfónu je Snapdragon 665. Snímač otlačkov prstov sa nachádza na zadnej strane smartfónu, je rýchlejší ako u modelu Redmi Note 7, je ale aj menší o 30%, podľa spoločnosti podoba je harmonickejšia s dizajnom smartfónu. V spodnej časti prednej strany sa nachádza aj názov značky Redmi. Interné úložisko smartfón obsahuje na úrovni 64GB, alebo 128GB, RAM na úrovni 4GB, či 6GB.

Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje 48, 8, 2, 2 megapixelový, predný fotoaparát smartfón obsahuje 13 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 4000 mAh, s podporou 18W nabíjania prostredníctvom USB C portu. Vďaka novej technológii Smart PA reproduktory smartfónu sú o 40% hlasnejšie. Smartfón obsahuje ochranné sieťky, ktoré zabraňujú aby sa do reproduktorov nezhromažďoval prach.

Smartfón sa nachádza v predaji v GLOBAL verzii, v rovnakej, ktorá sa predáva na Slovensku. Nechýba plná podpora LTE, slovenčina, aktualizácie, EU adaptér.

Cena verzie so 4GB RAM, 64GB interným úložiskom sa pohybuje na úrovni 163.29€.

Vďaka kupónu: BG5N8CL

cena klesne na hodnotu: 125.73€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 3.55€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Viac info o tomto poštovnom:  Máj 2020 – Otestované EU Priority Line z Banggoodu, žiadne poplatky navyše pri doručení

Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v počítači alebo v notebooku – vtedy máte nárok na darčeky zadarmo.

Zadarmo pri objednávke smarfónu, len v tomto mesiaci získate od nás aj  2x sklo na displej, aj USB svetielko, v prípade Banggood objednávku realizujte z pc, alebo z notebooku, nie zo smartfónu, v prípade objednávky zo smartfónu nárok na darček nevzniká, keďže objednávku neevidujeme: USB svetielko aj 2x sklo k smartfónom zadarmo v tomto mesiaci (1. – 30. jún)

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Redmi Note 8 64GB GLOBAL

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše