S kupónom ušetríš: Xiaomi Yueli nabíjacia žehlička na vlasy, slúži aj ako Powerbank za 28.30€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi má na trhu aj zaujímavú žehličku na vlasy.

Xiaomi Yueli Hair Straightener je žehlička na vlasy. Telo produktu je vyrobené z polykarbonátu, vyhladzovacie platne sú vyrobené z keramiky, so špeciálnou ochrannou vrstvou. Teplota žehličky dosahuje úroveň 160 až 200 stupňov. Jej rozmery sú 19.3 x 3.5 x 2.3 cm. Váži 264 gramov. Výhodou tohto modelu oproti konkurencií je, že žehlička obsahuje integrovanú batériu s kapacitou 2500 mAh, vďaka ktorej slúži aj ako Powerbanka. Jednoducho vďaka USB portu je možné nabíjať ostatné zariadenia. Vďaka spomínanej integrovanej batérií je ju možné používať až 30 minút bez potreby napájania.

Jej cena sa bude pohybuje na úrovni 31.80€.

Vďaka kupónu: vipupgrade8

cena klesne na hodnotu: 28.30€.

Poštovné typu EU Priority Line je v cene 4.07€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Xiaomi žehlička na vlasy

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Zdroj: http://gagadget.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše