Zadarmo 2x sklo aj USB svietielko, kupón: Xiaomi Mi A3 64GB GLOBAL za 167.58€ z pôvodných 204.82€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Smartfón Xiaomi Mi A3 získava 6.088 HD+, vyrábaný technológiou Super AMOLED, práve vďaka použitiu tejto technológie displej zobrazuje krajšie farby ako napríklad u modelov série Redmi. Pomer displeja je na úrovni 19.5:9. Jeho procesorom je Snapdragon 665, nechýba RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko s kapacitou 64GB, alebo 128GB, s možnosťou rozšírenia prostredníctvomMicro SD kariet do kapacity 256GB. Hlavný fotoaparát smartfón získava trojitý 48, 8, 2 megapixelový, predný fotoaparát 32 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň skvelých 4030 mAh, na nabíjanie slúži port typu USB C. Snímač otlačkov prstov sa nachádza v displeji. Operačným systémom smartfónu je Android One. Nechýba audio jack.

Uvedená verzia smartfónu je GLOBAL VERSION, totožná, ktorá sa bude predávať na EU trhoch, nechýbajú všetky siete, slovenčina, aktualizácie, EU adaptér.

Cena v predaji vo verzii so 64GB interným úložiskom, 4GB RAM sa pohybuje v cene 204.82€.

Vďaka kupónu: BGA3641

cena klesne na hodnotu: 167.58€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 4.49€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v počítači alebo v notebooku – vtedy máte nárok na darčeky zadarmo.

Zadarmo pri objednávke smarfónu, len v tomto mesiaci získate od nás aj  2x sklo na displej, aj USB svetielko, v prípade Banggood objednávku realizujte z pc, alebo z notebooku, nie zo smartfónu, v prípade objednávky zo smartfónu nárok na darček nevzniká, keďže objednávku neevidujeme: USB svetielko aj 2x sklo k smartfónom zadarmo v tomto mesiaci (1. – 31. máj)

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mi A3 64GB GLOBAL

Seznačné EU Priority Line na Banggood sme znovu otestovali: Doručenie len za 5 dní! Z Číny

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše