S kupónom ušetríš v CZ sklade: 4K dron Hubsan H117S Zino s výdržou 23. minút, 3x batérie aj batoh za 261.59€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Dronu nechýba výdrž na úrovni 23. minút, podpodruje nahrávanie 4K videa. Aplikácia pre dron je dostupná pre iOS, aj pre Android. Dron obsahuje množstvo funkcii ako sledovanie objektu, Waypoint mód, panoramatické fotografovanie.

Cena v predaji sa pohybuje na úrovni 263.45€ v českom CZ sklade vo verzii s 3x batériami, s batohom, nezabudnite sa na toto prevedenie prekliknúť.

Vďaka kupónu: BGH117SCZ

cena klesne na hodnotu: 261.59€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu presmerovanie nefunguje. Cz sklad máme aj priamo otestovaný, zrýchlené doručovanie: 19. november – 3 Banggood objednávky dodané z CZ skladu, všetky objednávky doručené za 3 dni od odoslania

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom HUBSAN dron

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Nezabudnite: Najlepšie mesiace sú TU, nakupuj, v budúcom roku sa ceny podstatne navýšia

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše