Nepremeškaj Ali výpredaj, kupón EU sklade: Xiaomi Roborock S5 MAX, umýva, väčšia nádržka, Al za 314.38€ z pôvodných 376.85€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S5 Max je veľmi inteligentný robotický vysávač, ktorý simulátne lokalizuje a mapuje prostredie pomocou algoritmu, to mu umožní efektívne zmapovať prostredie a najefektívnejšie vypočítať najlepšiu trasu čistenia. Ako ostatné produkty Mi ekosystému aj tento produkt sa ľahko spáruje s Mi Home aplikáciou. Vďaka tejto aplikácií je možné robota ovládať na diaľku (aj mimo vášho domova), nastaviť časy plánovania vysávania. Novému modelu po novom nechýba podpora hlasových asistentov Google Home alebo Amazon Alexa.

Vysávač je mimoriadne tichý, rovnako ako u prvej generácie obsahuje batériu o kapacite 5200 mAh, čo umožní až 2.5 hodinové vysávanie na jedno nabitie. Aplikácia tiež umožňuje vypočítať čas, ako dlho bude ešte robot vysávať daný priestor. Ak sa kapacita batérie zníži p0od 20%, robot sa vráti na dock stanicu pre nabíjanie.

Nový model obsahuje sací výkon je na úrovni 2000 pa.  Model získal vylepšenie v rozpoznávaní miestností, každá miestnosť je rozpozná a užívateľ si môže vybrať, ktoré miestnosti chce vysávať. Vysávač je vylepšený viac po softvérovej stránke. Tento model vysávača taktiež umýva vodou. Kapacita nádržky predstavuje úroveň 290 ml, box na odpad má kapacitu 460 ml.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 376.85€ v poľskom sklade.

Vďaka kupónu: 9VK9TM77G4B7

cena klesne na hodnotu: 314.38€. Poštovné je v cene 3.95€. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Roborock S5 Max

Návod: Aplikovanie zľavového kupónu na Aliexpresse

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše