Kupón, aj darčeky: Xiaomi Mi 10T Lite 128GB GLOBAL za 242.19€ z pôvodných 321.26€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Mi10T Lite aktuálne patrí medzi najlepší smartfón Xiaomi v strednej triede. Ponúka 120 Hz displej, 6.67 palcový s rozlíšením až 2400 x 1080 pixelov, s technológiou TrueColor, ktorá efektívne šetrí výdrž batérie v porovnaní s inými technológiami. Beží na najnovšom procesore Snapdragon 750G s taktom až 2.2 GHz. Smartfónu nechýba RAM na úrovni ideálnych 6GB, interné úložisko s kapacitou 128GB, ktoré je typu UFS 2.2. Práve vďaka tomto typu úložiska, rýchlosť čítania úložiska dosahuje vyše 850 MB/s. V porovananí so staršími typmi úložísk UFS 1.0 je niečo okolo 300 MB/s. Efekt lepšieho úložiska sa najviac prejaví v rýchosti operačného systému, rýchlejšie načítavanie hier a aplikácii, rýchlejšia inštalácia aplikácii a pod.  Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje 64, 8, 2, 2 megapixelový, predný fotoaparát 16 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 4820 mAh, s podporou rýchleho 33W nabíjania. Nabíjačka pre rýchle nabíjanie sa už nachádza priamo v balení.

Smartfón sa nachádza v predaji vo verzii rovnakej, ktorá sa predáva na Slovensku. Čiže nechýba plná podpora LTE sietí, v tomto prípade aj 5G siete, slovenčina, EU adaptér, aktualizácie, všetko potrebné.

Jeho cena v predaji sa pohybuje na úrovni 321.26€.

Vďaka kupónu: BGBF10TL

cena klesne na hodnotu: 242.19€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 3.45€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. EU Priority Line poštovné sme otestovali: článok:  9. december – otestované EU Priority Line na Banggoode, RedmiBook Air dorazil za 16 dní bez zastavenia colnicou

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Zadarmo pri objednávke smarfónu, len v tomto mesiaci získate od nás aj  2x sklo na displej, praktický meter, v prípade Banggood objednávku realizujte z pc, alebo z notebooku, nie zo smartfónu, v prípade objednávky zo smartfónu nárok na darček nevzniká, keďže objednávku neevidujeme, viac o týchto darčekoch prečítajte v článku: Zadarmo v tomto mesiaci k smartfónom aj darčeky (mini meter, 2x drahšie sklá)

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mi10T Lite 128GB GLOBAL

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Nezabudnite: Najlepšie mesiace sú TU, nakupuj, v budúcom roku sa ceny podstatne navýšia

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše