Teraz sa oplatí, 365 hodnotení, aj darček: Xiaomi Mitu dron len 40.78€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Nový dron od Xiaomi je možné ovládať protredníctvom smartfónu na základe Wifi pripojenia do vzdialenosti 50 metrov, maximálna výška letu je 25 metrov. Nový dron má fotoaparát, vďaka ktorému je možné online prenášať do aplikácie v smarfóne video vo formáte HD, možné je uskutočnosť fotografie v rozlíšením 1600 x 1200 pixelov. Video je taktiež možné ukladať na interné úložisko dronu, ktoré má kapacitu 4GB. Batériu dron obsahuje s kapacitou 920 mAh, ktorá vydrží približne na 10 minút letu. Batéria je vyberateľná.

Dron váži 88 gramov, jeho veľkosť je 11cm. Na spodnej strane dron obsahuje ventilačný otvor, ktorý odvádza teplo z vnútorných obvodov počas letu. Vyrobený je z plastu, ktorý je odolnejší voči akémukoľvek pádu. Vrtule sú namiesto toho vyrobené z vysoko odolného sklolaminátu a zároveň obsahujú aerodynamický tvar. Dron je možné ovládať aj prostredníctvom gamepadu.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 40.78€. Zadarmo získate k produktu náhradné vrtuľky. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 4.90€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. EU Priority Line poštovné sme otestovali: článok:  9. december – otestované EU Priority Line na Banggoode, RedmiBook Air dorazil za 16 dní bez zastavenia colnicou

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Xiaomi Mitu dron

Januárová súťaž so XiaomiPhone.sk o 7 cien (1.01. – 31.01.)

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše