Recenzia: Niubility N1 je najlepšia kolobežka s 8.5″ nafukovacími pneumatikami, 25 km dojazdom, doručenie 3 dni z EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Z e-shopu Cafago sme z nemeckého skladu objednali kolobežku Niubility N1, ktorá má nosnosť až 120 kg, 25 km dojazd, 25 km / hod. rýchlosť, až 8.5 palcové nafukovacie pneumatiky. Keďže je z EU skladu, pri doručení sme žiadne poplatky navyše neplatili.

Kolobežka dorazila riadne zabalená, neporušená.

V balení nechýba EU adaptér, sada pre upevnenie riadidiel, hadička pre nafukovanie kolies.

Zapína sa tlačítkom na spodnej strane riadidiel, nad svetlom. Stačí ho raz stlačiť.

Na displeji je možné prepínať tri jazdné režimy, režim 3 je najvýkonnejší. Displej zobrazuje aktuálnu rýchlosť, prejdenú vzdialenosť, kapacitu batérie. Ak chceme zapnúť svetlá na kolobežke stačí raz stlačiť tlačítko pre zapnutie svetiel. Režimy jazdy sa prepínajú dvojklikom zapínacieho tlačítka kolobežky. Ak brzdíme, zadné svetlo kolobežky bliká namiesto neustáleho svietenia, ak sú svetlá zapnuté. Ak sú svetla vypnuté, zadné svetlo tiež bliká pri brzdení. Rovnako to je riešené aj u Xiaomi kolobežiek.

Na riadidlách nechýba brzdová páka, zvonček, tlačidlo pre akceleráciu.

Brzdy kolobežka má dokonca kotúčové.

Sklápací mechanizmus je veľmi jednoduchý, stlačením červeného tlačítka, následne kolobežka sa zvončekom pripevní o háčik na zadnom blatníku.

Kolobežka sa nabíja cez konektor na zadnom blatníku.

Kolobežke nechýba kvalitná pevná konštrukcia, blatník na prednej aj zadnej strane.

Doručenie kolobežky z nemeckého skladu bolo len za 3 dni.

Obrovskou výhodou Niubility N1 kolobežky je jej cena. Za 190.95€ lepšiu kolobežku nenájdete. Jej prednosťou v tejto cene a výhodou sú 8.5 palcové nafukovacie pneumatiky, vďaka ktorým je jazda pohodlná, bez otrasov, hrkotu. Ako sme ju testovali, zistili sme že obsahuje aj tempomat. Pri blížiacej maximálnej rýchlosti 25 km / hod. kolobežka pípne, kedy sa tempomat aktivuje. Pre deaktiváciu tempomatu sa stlačí brzda.

Na bočných stranách kolobežky sa nachádzajú odrazové reflexívne pásky. Jej maximálna rýchlosť je 25 km / hod., s dojazdom 25 km. Nosnosť je až 120 kg. Prekvapením u tohto modelu je aj stúpanie do kopcov. Aj pri strmom 30° kopci kolobežka stále ťahá bez problémov.

Jej cena v nemeckom sklade sa pohybuje na úrovni 196.89€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

EU sklad Cafago máme otestovaný: 9. september – otestovaná objednávka z Cafago: len za 3 dni bola doručená kolobežka z nemeckého skladu

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom kolobežka

Máme recenziu aj na ďalšiu verziu kolobežky:

Recenzia: Niubility N2 je najlacnejšia 350W kolobežka s 10 palcovými nafukovacími kolesami len za 239.99€ vďaka kupónu

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše