Recenzia: KUGOO Kirin G3 je terénna kolobežka s rýchlosťou 50 km / hod., s dojazdom 60 km

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Geekbuying nám dorazil nový model terénnej kolobežky KUGOO Kirin G3.

Kolobežka bola doručená DPD kuriérom približne za 3 dni od odoslania. Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

 

Kolobežka dorazila riadne zabalená, bez poškodenia. Zabalená bola v dvoch krabiciach.

 

V jej balení sa nachádza EU adaptér pre nabíjanie.

Na riadidlách sa nachádzajú dve brzdy, zvonček, pridávanie plynu. Na samotnom displeji nájdeme percentuálny stav batérie, aktuálnu rýchlosť, možnosť prepínania 3 režimov jazdy. Ďalej tu nájdeme aktuálnu teplotu batérie, aj celkový počet najazdených km na kolobežke. Kolobežka sa zapína menším tlačítkom, ktoré sa nachádza na tlačítku pre pridávanie plynu. Displej sa ovláda dotykom.

Na prednej strane sa nachádza odrazové sklíčko, ktoré keď demontujeme, možné je kolobežku zložiť.

Na zadnej strane nechýba blatník, na začiatku rámu kolobežky sa nachádza port pre jej nabíjanie.

Samozrejmosťou je aj stojan.

Predné svetlá napájanie batériou kolobežky sa nachádzajú v ráme kolobežky.

Kolobežka KUGOO Kirin G3 má výkon 1200W, poháňa ju jeden elektromotor, ktorý sa nachádza v zadnom kolese. Otestovali sme aj maximálnu rýchlosť kolobežky, ktorá bola dosiahnuteľná, na úrovni 50 km / hod. Dojazd kolobežky je na úrovni 60 km. Nosnosť kolobežky je na úrovni 100 kg. Celkovo spracovanie kolobežky je veľmi kvalitné, nič nehrkoce, nebúcha.

Jej cena v EU sklade sa pohybuje na úrovni 949.99€.

Vďaka kupónu: 7TVYMCBK

cena klesne na hodnotu: 919.99€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

EU sklad na Geekbuying máme otestovaný:  1.2.2023 – otestovaná objednávka z EU skladu e-shopu Geekbuying, N-one NPad Plus tablet doručený za 3 dní

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše