Recenzia: Otestovali sme poriadnu beštiu Laotie Ti30 s výkonom až 5600W, s rýchlosťou 85 km / hod., s dojazdom 140 km

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Bangoood z českého skladu k nám dorazila kolobežka Laotie Ti30 s rýchlosťou 85 km / hod., s dojazdom 140 km, s výkonom až 5600W.

Kolobežku sme objednali vo štvrtok 17.2., kuriér balík prebral 18.2., doručená bola 22.2. z českého skladu, celková doba od odoslania bola len 4 dni, keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

 

Kolobežka dorazila riadne zabalená, bez poškodenia.

Samotná kolobežka bola chránená ochrannou penou, taktiež kolobežka bola obalená plastom, ktorý ju chráni pri prevoze.

V jej balení sa nachádzajú 2 EU nabíjačky, skrutkovače, 2 diaľkové ovládanie pre uzamknutie kolobežky.

Na riadidlách sa nachádzajú dve brzdy, zvonček, pridávanie plynu. Na samotnom displeji nájdeme percentuálny stav batérie, aktuálnu rýchlosť, možnosť prepínania 3 režimov jazdy. 

Na pravej strane nájdeme tlačidlo pre zapnutie svetiel, smerovky, klaksón.

Na ľavej strane riadidiel pod displejom sa nachádzajú 2 tlačidlá. ECO mód, vďaka ktorému jazda je menej výkonnejšia, s maximálnou rýchlosťou 25 km / hod. Ďalšie tlačítko je Single Dual, ktoré keď stlačíme fungujú oba elektromotory, aj na zadnej, aj na prednej strane. 

Pre začiatočníkov odporúčame použiť Single režím, pretože režim oboch kolies je brutálny. Pri váhe 49 kg kolobežky, plus jazdec, kolobežka ide na „koňa“, obrovský výkon.

 Kolobežka zobrazuje aj čas trvania jazdy.

Kolobežka zobrazuje aj celkový počet najazdených kilometrov.

Po stranách kolobežky nechýba LED osvetlenie, ktoré je možné vypnúť s tým, že vypnete aj samotné svietenie kolobežky. Nájdeme tu aj 2 konektory pre nabíjanie kolobežky, v balení nájdeme 2 EU adaptéry pre jej nabíjanie.

Na zadnej a prednej strane nechýbajú kotúčové brzdy. My sme si vybrali kolobežku s cestnými kolesami, dostupná je aj verzia s Off Road kolesami.

Tlmiče kolobežky sme testovali fungujú tak ako majú.

Na zadnej strane nechýbajú smerovky.

Predné svetlá sú veľké, svietia dostatočne

Kolobežke nechýba stojan

Kolobežka Laotie Ti30 má maximálnu rýchlosť 85 km / hod., s dojazdom až 140 km. Nosnosť je na úrovni 200 kg. Určená je pre tých, ktorý chcú poriadne výkonnú kolobežku na cesty, či do terénu. V predajoch je veľmi úspešná, má až 213 hodnotení zákazníkov z celého sveta.

Jej cena sa pohybuje na úrovni 1376.83€.

Vďaka kupónu: LTTI302022SC

cena klesne na hodnotu 1283.80€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

EU sklad máme aj otestovaný: 24. november 2022 – Otestovaná objednávka z CZ skladu na Banggoode, balík doručený len za 2 dni od odoslania

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše