Recenzia: NAVEE N65 kolobežka má dojazd 65 km, rýchlosť 25 km / hod., appku, aj tempomat

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Cafago sme z poľského skladu objednali kolobežku NAVEE N65 s dojazdom 65 km, s rýchlosťou 25 km / hod., nosnosť 120 kg, s 10 palcovými nafukovacími pneumatikami. Táto kolobežka je lacnejšou alternatívou v porovnaní s Ninebot Max G30 kolobežkou.

Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili.  Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Kolobežku sme objednali 9. júna 2022. Kolobežka bola doručená 14. júna 2022. Celková doba doručenia od odoslania z npoľského skladu bolo 5 dní. 

Kolobežka dorazila riadne zabalená, bez poškodenia.

Samotná kolobežka bola chránená nielen penou, ale aj fóliou, v ktorej bola kolobežka zabalená.

V jej balení sa nachádza EU adaptér pre nabíjanie, kľúč, zrejme pre dotiahnutie riadidiel, ale potrebný vôbec nebol, keďže kolobežku a riadidlá nebolo potrebné montovať.

Na riadidlách sa nachádza z ľavej strany brzda, zvonček, klip pre pripnutie kolobežky o zadný blatník, ak by sme ju chceli zložiť.

V strede sa nachádza displej, ktorý zobrazuje aktuálnu rýchlosť, stav batérie, napätie. Samotný plyn slúži pre zapnutie, prepínanie 4 režimov jazdy (režim chodca, režimy 1, 2, 3).

Špeciálnym mechanizmom sa kolobežka skladá.

Tento mechanizmus je veľmi dobre riešený, pretože menej miesta potom kolobežka zaberá v kufri auta, vďaka ideálne zloženým riadidlám.

Kolobežka dorazila od výroby zmontovaná, nič nebolo potrebné doťahovať.

Na zadnej, ako aj na prednej strane sa nachádzajú svetlá. Tie je možné mať zapnuté alebo vypnuté. Ak sú aj vypnuté a stlačíte brzdu, začne zadné svetlo blikať. Či už svetlá máte zapnuté alebo vypnuté, toto nastavenie je uložené aj pri vypnutí a zapnutí kolobežky. Čiže ak niektorú voľbu si vyberiete, tak to aj zostáva.

Nabíjací konektor sa nachádza za predným kolesom, chránený gumou. Samozrejme kolobežka obsahuje aj stojan.

Samotné pneumatiky sú nafukovacie, 10 palcové, vďaka ktorým je jazda pohodlnejšia, ako pri plných kolesách.

Táto kolobežka je naozaj robustná.

Kotúčová brzda sa nachádza na zadnej strane.

Z nášho testovania: Kolobežka NAVEE N65 ponúka výkon 500W. Lenivá pri jazde nieje, motor je naozaj dostatočne silný, ťahá aj bez problémov do strmších kopcov. Ponúka dojazd na úrovni 65 km, s rýchlosťou 25 km / hod. Nosnosť je na úrovni 120 kg. Môžeme s istotou povedať, že toto je aktuálne najlepšia kolobežka so 65 km dojazdom. Z nášho testovania a dojmov je lepšia ako Ninebot Max. 

Kupón platný od 25.9.2023:

Jej cena sa pohybuje na úrovni 529€.

Vďaka kupónu: TCGN65H

cena klesne na hodnotu: 489€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše