Nepremeškaj zľavu: DOOGEE D11 sú nové hodinky s podporou príjmania hovoru, teraz od 73.62€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Vnútorný krúžok hodiniek má lesklú štruktúru, ktorá sa spája s vonkajším matným krúžkom vyrobeného z leteckého hliníka s vysokou pevnosťou, ktorý vytvára rám hodiniek DOOGEE D11.  Ciferník je integrálne vytvorený viacerými procesmi, rovnako ako štýlový silikónový remienok v kontrastnom farebnom prevedení. 

DOOGEE D11 využívajú špeciálny 2-v-1 bluetooth čip s novou platformou RealTek 8763EW, vďaka čomu sa zlepšuje energetická účinnosť s dlhším pohotovostným režimom. V situáciách, ktoré znemožňujú používanie telefónu, môžete klepnutím na hodinky prijať alebo zrušiť telefónny hovor.

Pomocou špeciálneho otočného tlačidla môžete rýchlo pristupovať k šiestim  témam ciferníka hodiniek špeciálne navrhnutých tak, aby zodpovedali kontrastnému dizajnu hodiniek. Hodinky obsahujú aj rozsiahlu databázu tém číselníkov, ktorá je pravidelne aktualizovaná o nové témy ciferníkov.

Hodinky taktiež obsahujú AI asistenta, ktorý je vždy dostupný v pohotovostnom režime, počúva príkazy.

D11 poskytujú prístup k najdôležitejším funkciám telefónu, ako sú prichádzajúce hovory a správy, sledovanie zdravotného stavu, športové upozornenia, predpoveď počasia, ovládanie hudby.

Detekcia stresu funguje neustále, kedy si uvedomíte svoj stres a emocionálny stav. Hodinky tiež obsahujú dýchacie cvičenie.

„Hodinkám nechýba 24-hodinový monitor srdcového tepu v reálnom čase.“ Snímač VP60 vykonáva 24-hodinové monitorovanie srdcového tepu, inteligentnejší a presnejší snímač srdcového tepu, ktorý zaznamenáva celodenný statický a dynamický srdcový tep. S vylepšeným hardvérom a algoritmami je snímač schopný presne monitorovať stav srdcového tepu, vrátane tmavších tónov pleti, a nepretržite sledovať zlepšenia zdravia dosiahnuté cvičením.

Spánkový monitor Monito zaznamenáva rôzne kľúčové indikátory spánku, analyzujte kvalitu spánku, ako je neskoré zaspávanie, nedostatok spánku, trvanie hlbokého a ľahkého spánku atď., vďaka ktorému včas navrhnite zlepšenie.

Hodinkám nechýba celodenné monitorovanie kyslíka v krvi.  Hodinky D11 sledujú hladinu kyslíka v krvi a poskytujú okamžité výsledky, ktoré vám pomôžu zostať na vrchole svojho zdravia.

Batéria môže v pohotovostnom režime vydržať 7 dní, no životnosť batérie určujú používatelia. Výdrž batérie závisí od frekvencie používania a užívateľských návykov. (zapnutie monitora srdcového tepu, monitora spánku s približne 50 upozorneniami na správy a 50 prichádzajúcich hovorov denne spolu s budíkom a 90 minútami cvičenia denne určite vybije batériu rýchlejšie).“

D11 sú dodávané so zabudovanými 70 športovými režimami, ako je beh v teréne, horolezectvo, alpské lyžovanie, futbal atď. Pripravený pre tých, ktorí milujú šport.

„D11 sú vodotesné s krytím IP68 , ktoré odolajú všetkým vašim každodenným stretnutiam s vodou. Môžete ich nosiť pri umývaní a ľahko si poradíte s potením pri športe alebo búrlivých dažďoch.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše