Recenzia: Otestovali sme nadupaný Janobike E20 s rýchlosťou až 50 km / hod., s výkonom ohromných 1000W, nechýbajú blatníky v balení

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

22. júla sme z českého skladu na Banggoode objednali poriadne výkonný až 1000W e-bike Janobike E20.

Odoslaný bol 25. júla a doručený bol 29. júla. Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili.

Balík dorazil v poriadku, neporušený.

Celý rám bol obalený ochrannou penou, odolnou voči poškriabaniu rámu.

V balení nechýbajú potrebné kľúče, EU adaptér na nabíjanie, pedále. 

  • možné je nastaviť 6 úrovni elektrickej pomoci, pri najvyššej e-bike ťahá na maximálnu úroveň až 50 km / hod.  Displej zobrazuje kapacitu batérie, zvolený režim, počet najazdených kilometrov.

Na ľavej strane riadidiel sa nachádza ďalšia brzda, tlačítko „hore“ a  „dolu“ pre vybratie režimov jazdy. Pod spodným tlačidlom sa nachádza zapínacie tlačidlo zo spodnej strany. Ďalej tu nájdeme tlačidlo pre klaksón alebo pre zapínanie svetiel. Tento bike ako jeden z mála hneď v balení má držiak pre smartfón. 

E-biku nechýbajú kvalitné prehadzovače spoločnosti Schimano, prevodov je 7. Na pravej strane riadidiel ďalej nájdeme brzdu, rotačné pridávanie „plynu“ rovnako ako na motorkách. Vďaka rotačnému pridávaniu e-bike funguje aj na čisto elektrický režim. E-bike obsahuje aj 2x kľúč pre zapnutie palubného počítača. Ďalšie 2 kľúče sa nachádzajú v konektore pre zapnutie batérie.

Na prednej strane nechýba svetlo a aj kvalitné tlmiče, ktorých intenzitu je možné regulovať. Rám pôsobí kvalitne a pevne.

E-biku nemôže chýbať stojan

Ako sme už spomínali batéria obsahuje aj 2x kľúče, vďaka ktorým zaktívnite prúd do e-bike.

Zadné svetlo je podsvietené, nieje to len odrazové svetlo.

E-biku nechábajú kvalitné 20 palcové pneumatiky od kvalitnej značky Chao Yang, ktoré nájdeme u nespočetného množstva e-bike na trhu.

Janobike E20 patrí aktuálne medzi najpopulárnejšie e-bike v EU skladoch známych e-shopov. Jeho prednosťou je vysoký výkon až 1000W, vďaka ktorému jeho rýchlosť je na úrovni až 50 km / hod., nosnosť až 200 kg, či priamo blatníky v balení. Sedenie je veľmi pohodlné. Dojazd je na úrovni 70 km pri asistovanom režime, pri čisto elektrickom režime to môže byť približne 50 km.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 1049.99€ v e-shope Cafago v EU sklade. Poštovné je zadarmo. Keďže produkt sa nachádza v Európe, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy máte nárok na našu podporu v prípade problémov, cez smartfón neobjednávajte. 

Poštovné z nemeckého skladu z e-shopu Cafago máme otestované: 22. apríl 2022 – otestovaná objednávka Cafago z EU skladu: len za 3 dni bol doručený vysávač z nemeckého skladu

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Janobike E20

Dostupný je aj na Banggoode v českom sklade v cene 1101.51€. Poštovné  v tomto prípade je zadarmo.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše