Recenzia: Otestovali sme ENGWE EP-2 Pro s rýchlosťou až 44 km / hod., s výkonom 750W, nechýbajú blatníky v balení

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


22. júla sme z poľského skladu na Geekbuying obdržali e-bike ENGWE EP-2 Pro.

Odoslaný bol 19. júla a doručený bol 22. júla. Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili.

Balík dorazil v poriadku, neporušený.

Celý rám bol obalený ochrannou penou, odolnou voči poškriabaniu rámu.

V balení nechýbajú potrebné kľúče, EU adaptér na nabíjanie, pedále. 

  • možné je nastaviť 5 úrovni elektrickej pomoci, pri najvyššej e-bike ťahá na maximálnu úroveň až 44 km / hod.  Displej zobrazuje kapacitu batérie, zvolený režim, počet najazdených kilometrov.

Na ľavej strane riadidiel sa nachádza ďalšia brzda, tlačítko „hore“ a  „dolu“ pre vybratie režimov jazdy. Z bočnej pravej strany sa e-bike zapína. Ďalej tu nájdeme zvonček, tlačidlo mínus slúži pre zapínanie svetiel.

E-biku nechýbajú kvalitné prehadzovače spoločnosti Schimano, prevodov je 7. Na pravej strane riadidiel ďalej nájdeme brzdu, rotačné pridávanie „plynu“ rovnako ako na motorkách. Vďaka rotačnému pridávaniu e-bike funguje aj na čisto elektrický režim. Približne po 8 sekundách držania „plynu“ sa automaticky zapne tempomat, kedy e-bike ťahá sám.

Na prednej strane nechýba svetlo a aj kvalitné tlmiče, ktorých intenzitu je možné regulovať. Rám pôsobí kvalitne a pevne.

Konštrukcia e-bike je skladacia, ľahko ho zložíte do kufra automobilu.

Na prednej strane nechýbajú tlmiče.

E-biku nechábajú kvalitné 20 palcové pneumatiky od kvalitnej značky Chao Yang, ktoré nájdeme u nespočetného množstva e-bike na trhu.

Zadné svetlo je taktiež napájané z baterky.

E-biku nemôže chýbať stojan

E-bike obsahuje aj 2x kľúč pre zapnutie batérie.

Nesmie chýbať stojan v balení.

Sedenie je výškovo nastaviteľné

Samotné sedenie je veľmi pohodlné

ENGWE EP-2 Pro patrí aktuálne medzi najpopulárnejšie e-bike v EU skladoch známych e-shopov. Jeho prednosťou je vysoký výkon až 750W, vďaka ktorému jeho rýchlosť je na úrovni až 44 km / hod., – túto rýchlosť sme reálne otestovali, pri 85 kg jazdcovi, nosnosť až 150 kg, či priamo blatníky v balení. Sedenie je veľmi pohodlné. Dojazd je na úrovni 40 km – 60 km, pri elektrickom režime, pri asistovanom režime to môže byť približne 80 km – 100 km. Kapacita batérie je na úrovni 13 Ah. Nechýba tempomat.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 999€.

Vďaka kupónu: 7YKLEK5E

cena klesne na hodnotu: 929€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

EU sklad na Geekbuying máme otestovaný:  1.2.2023 – otestovaná objednávka z EU skladu e-shopu Geekbuying, N-one NPad Plus tablet doručený za 3 dní

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše